En sån där uppdatering om varför inget händer igen

Jag har inte så mycket hjärnkapacitet över just nu. Det mesta går åt till den ganska långtråkiga grundläggande konstvetenskapliga kursen, och den väldigt väldigt roliga men rätt krävande kursen Gendered Bodies. I den sistnämnda ska vi skriva läsloggar varje vecka, och sedan kommentera varandras loggar för att testa våra teorier och argument. Sjukt bra, men det tar tid och energi som jag sällan har så här i säsongsbytartider. Jag är trött som fan. Sov tolv timmar i natt och skulle lätt kunna sova tolv till, men det går ju inte an. Just nu är jag nog lite förkyld också, men sånt är det bäst att ignorera. Det är i alla fall därför jag har varit skitdålig på att blogga. Jag har ju massor att skriva om egentligen. Hur bra material som helst. Men det är bökigt att sortera tankarna. Senare i höst/vinter och de närmaste två åren ska jag i alla fall försöka lägga upp delar ur min kommande masteruppsats om den kreativa fangirlens position inom fandom och i förhållande till omvärlden (och omvärldens förväntningar), alternativa läsningar och bilder av canon och hur det uttrycks i fan art samt fannande som subversiv flickighet. Det kommer bli awesome.

Håller ni koll på society6, förresten? Det finns massa saker där, basånivet.

Ajö!